cka-eshte-plani-dietal-white

Plani Dietal si pjesë e Motivim.com është një mundësi e veçantë për humbje peshe apo shtim peshe në mënyrë të shëndetshme, natyrale dhe pa efekte anësore. Ekipi jonë profesionistë i përbërë nga nutricitë me përvojë shumë vjeçare, ju ndihmon 24/7 deri në rezultate pozitive.

healthy-food

5 HAPA DREJTË HUMBJES SË PESHËS PËR VETËM 50€*në muaj

Humbja e peshës përmes planit tonë është shumë e thjeshtë dhe nuk përmban asnjë rrezik.

*Herën e parë paguani shumën prej 100€ për dy muaj dhe pastaj 50€ në muaj.

Regjistrimi

Në fillim ju duhet na thirrni ne numrin e telefonit 049 37 37 38 ose përmes Viber +386 49 37 37 38 për të caktuar një termin te nutricisti. Plani Dietal kushton 100€ për 2 muajt e parë e cila paguhet në ditën parë të vizitës dhe pastaj 50€ çdo muaj deri të arrini në rezultatet e dëshiruara.

5-steps-1

5-steps-2

Vizita dhe Matja

Pasi të kemi caktuar terminin dhe na vizitoni në zyret tona, nutricisti ju informon për të gjitha detajet rreth dietës. E plotësoni një formular me infromatat tuaja, aktivitetet fizike dhe ushqimin. Bëni matjen e peshës dhe yndyrës trupore.

Plani i ushqimit

Duke u bazuar në të dhënat tuaja, nutricisti e përpilon një plan javor të ushqimit që do ta përdorni për 2 muaj. Plani ëshë unik i bazuar në trupin tuaj, aktivitetet, alergjitë dhe grupin a gjakut. Ne ua dërgojmë një emër të përdoruesit (username) dhe një fjalëkalim (password) ku do të mund të kyçeni dhe ta shikoni çdo ditë planin e ushqimit online kudo që gjindeni.

5-steps-3

5-steps-4

Këshillat

Gjatë periudhës dy mojere sa jeni duke e mbajtur dietën, ju mund të komunikoni me nutricistin për gjithçka që lidhet me ushqimin tuaj, peshën apo aktivitetet ditore. Varësisht prej planit, kontakti bëhet përmes emailit, telefonit, Viber, WhatsApp apo SMS.

Rezultatet

Me përfundimin e 2 muajve të mbajtjes së dietës, ju na vizitoni përsëri në zyret tona ku sërish do të bëhet matja në mënyrë që të analizohen dallimet me dy muajt e mëparshëm. Nutricisti ju këshillon si të vazhdoni më tutje për të mbajtur atë peshë.

5-steps-5

Për më shume informata:

049 37 37 38

Viber: +386 49 37 37 38

Arben Jashari në Tribuna Channel

Shikoni intervistën me nutricistin tonë për informacione rreth humbjes së peshës, ushqimit dhe trupit të shëndetshëm.

Facebook

Twitter